Cartuse foto si hartie foto pentru fotografii de calitate

De multe ori dorim sa tiparim fotografiile cele mai reusite. O imprimanta color echipata cu cartuse normale si alimentata cu hartie standard poate tipari fotografii, dar acestea vor avea un aspect deceptionant.
Pentru fotografii de calitate, trebuie sa echipam imprimanta cu cel putin un cartus foto si cu hartie speciala pentru fotografii.
Cartusele foto adauga mai multe nuante de culoare pentru obtinerea unor culori cat mai fidele ale fotografiei. La imprimantele Hp, Canon si Lexmark, acestea se pot instala in locul cartuselor negre, daca nu exista sloturi speciale pentru cartuse foto.
Hartia foto este mai groasa si mai putin absorbanta decat hartia normala. Hartia poate fi lucioasa, semilucioasa si mata, fiind acoperita cu un strat special care confera contrast si intensitate culorilor. Ea are dimensiuni corespunzatoare standard pentru fotografii. Hatria foto este mai scumpa de cateva ori decat hartia normala, dar rezultatele sunt spectaculoase, deci merita folosita. Toate firmele producatoare de cartuse de imprimanta inkjet: HP, Canon, Epson, Lexmark, Samsung produc si hartie foto, care sa fie cat mai compatibila cu cartusele.

Alte informatii si noutati puteti citi aici.