Reparatiile de cartuse pentru imprimante laser

Cartusele de imprimante laser se defecteaza uneori, mai ales dupa ce au fost reincarcate de mai multe ori. Motivul principal al defectarii cartuselor este uzura. Defectul se manifesta prin tiparirea slaba sau cu dungi, uneori deteriorarea hartiei.
Un cartus laser HP, de exemplu, are cateva zeci de piese componente. Numarul componentelor variaza in functie tipul si complexitatea imprimantei. Supuse uzurii sunt numai piesele in miscare si componentele care vin in contact cu piesele in miscare.
In cazul in care cartusul se defecteaza, prin inlocuirea uneia sau mai multor componente, acesta poate fi reparat la un pret mult mai mic decat pretul cartusului.
De obicei se uzeaza cilindrii drum, rolele sau lamelele. Mecanismele de antrenare si contactele electrice se uzeaza mai rar.

Firma noastra asigura servicii de reparatii de cartuse de imprimante laser la preturi foarte convenabile. In plus oferim garantie pentru reparatiile de cartuse facute.
Dupa repararea unui cartus laser veti putea utiliza acel cartus in conditii normale mult timp. Aceasta inseamna ca veti realiza economii substantiale, deoarece pretul pieselor de schimb plus manopera de reparatie a cartusului sunt mult mai mici decat un cartus nou.

Alte informatii si noutati puteti citi aici.