Printare la costuri foarte mici cu noile imprimante Epson

Dupa ani de zile in care imprimantele Epson au fost modificate in "atelierele locale" pentru ca sa printeze cu sisteme CISS (continuos ink supply system), iata ca producatorul s-a decis sa le echipeze din fabrica cu cartuse uriase care se alimenteaza in sistem CISS.
Noile imprimante Epson din seriile L100, L200, L800 sunt dotate cu cartusul de cerneala integrat, de capacitate foarte mare, combinat cu tehnologia Epson de completare rapida cu cerneala (Fast Ink Top-up – FIT). Se elimina murdaria si nesiguranta pe care le presupun alte sisteme de reincarcare. Capacele si filtrele etanse ale cartusului, permit o completare rapida cu cerneala.
Tuburile cu cerneala ale imprimantei sunt fabricate dintr-un material special pentru a impiedica evaporarea si sunt perfect integrate in imprimanta pentru a permite aplicarea perfecta a cernelii si pentru a impiedica blocarea hartiei in imprimanta.
In plus, prin faptul ca Epson furnize4aza cerneala originala de inalta calitate, se asigura functionarea fara intreruperi pentru mult timp a imprimantelor si costuri extrem de mici de printare. Cartusele individuale de cerneala Epson originale, de 70 ml, ofera un raport calitate/pret foarte bun si un cost pe pagina de cativa bani, fiind cel mai scazut dintre toate imprimantele inkjet existente la ora actuala pe piata.
Alte informatii si noutati puteti citi aici.