Brother a lansat o noua gama de imprimante entry level

Firma Brother a anuntat punerea in vanzare a unei noi game de imprimante A4, care se adreseaza atat consumatorilor casnici, cat si intreprinderilor mici si mijlocii.
Imprimantele si multifunctionalele Brother din aceasta gama au preturi convenabile si cartuse de capacitate relativ mica, dar, de asemenea, cu preturi accesibile.
Designul este placut, iar sistemele de alimentare si ghidare a colilor de hartie au fost imbunatatite, in sensul eliminarii "paper jamm-urilor".
Spre exemplu, imprimanta laser monocroma Brother HL-1110E este recomandata pentru un volum lunar de tiparire maxim de 10.000 de pagini, si recomandat de 1800 de pagini. Cu o viteza maxima de 20 de pagini pe minut si cu cartus de 1000 de pagini, imprimanta se poate utiliza cu succes in aplicatii de birou, sau casnice. Pretul recomandat al imprimantei este de 320 de lei, iar pretul recomandat al cartusului este de 200 de lei, deci ambele preturi sunt mai mult decat convenabile.
Multifunctionalul Brother DCP-1510E este destul de compact ca sa incapa pe orice birou. Are o viteza de tiparire de 20 pagini pe minut, iar cartusul utilizat, TN-1030 are capacitate de 1000 de pagini. Pretul multifunctionalei este 499 de lei, iar al cartusului de 200 de lei, deci din nou preturi accesibile.
In concluzie, va recomandam aceata noua gama de imprimante Brother, daca nu aveti cerinte mari de tiparire si daca aveti bugetul limitat.
Alte informatii si noutati puteti citi aici.