Eroare imprimanta HP PHOTOSMART C4780 All-in-One

Intrebare
Am o imprimanta HP PHOTOSMART C4780 All-in-One ! Astazi mi-a dat o eroare 095E7C2B , ecranul mic in care vad poza cand o imprim se face albastru rapid si dispare ca un BlueScreenOfDead.Apoi se face alb si toate ledurile clipesc. Cum se poate rezolva ? Este cumva un cartus defect ?

Raspuns
Eroarea pe care o da imprimanta este din cauza defectarii placii de baza, care trebuie inlocuita. Eroarea nu provine de la cartuse.

Cartuse Hp Photosmart B110

Intrebare
Am o imprimanta Hp Photosmart B110. Din cate am inteles, cartusele nu sunt reincarcabile, dar am auzit la un prieten ca exista posibilitatea sa fie incarcate. Ma puteti ajuta cu aceasta informatie?

Raspuns
Cartusele HP Photosmart B110 nu sunt reincarcabile. Trebuie sa va luati cartuse noi.

Cartuse HP 364

Intrebare
Am o imprimanta HP PHOTOSMART ALL-in One B010 series si ma intereseaza daca aveti cartuse compatibile cu cele ale imprimantei mele (HP 364 CB316EE, CB318EE, CB319EE si CB320EE).

Raspuns
Exista cartuse compatibile HP 364, dar va recomandam sa utilizati originale pentru acest tip de imprimanta.

Cartus HP care nu imprima tonerul pe hartie

Intrebare
Am o imprimanta hp LaserJet 3050, care are urmatoarele defecte: Dupa printare se ia tonerul dupa foaie, sifoneaza hartia. Trebuie schimbat cartusul HP ?

Raspuns
Nu cartusul HP este de vina, este vorba de o defectiune la fuserul imprimantei hp LaserJet 3050, care nu mai incalzeste tonerul corect.

Eroare de cartus la imprimanta HP C5280

Intrebare
Am o imprimanta HP C5280. Dintr-o data imprimanta a inceput sa afiseze mesajul: cartusul din partea stanga (cartusul color ) nu este pentru aceasta imprimanta. Imi puteti spune va rog daca pot si cat costa sa incerc cartusul la dumneavoastra si daca nu cartusul este de vina, cat ar costa estimativ depanarea.

Raspuns
Imprimanta HP C5280 foloseste cartuse HP 350 - CB335EE - CARTUSUL NEGRU si HP 351 - CB337EE - CARTUSUL COLOR.
In cazul in care unul din aceste cartuse nu mai functioneaza din cauza defectarii contactelor electrice, apare mesajul de eroare cu pricina. Puteti veni sa incercati la noi cartusul. Costul acestui serviciu este de 24 Lei. Aproape sigur insa, ca mesajul de eroare provine de la cartus si nu de la imprimanta.

Canon MP-160, nu mai recunoaste cartusul negru

Intrebare
Am o imprimanta Canon MP-160, care nu mai recunoaste cartusul negru. Cartusul respectiv era PG-40 refillat. Azi am cumparat cartuse originale, le-am pus pe imprimanta si nu vede decat cartusul color. Imprimanta face initializare, adica nu apare litera E pe panoul frontal, decat in momentul cand dau comanda de printare din calculator (imi apare ca s-a schimbat cartusele, dupa care imi zice ca, cartusul negru nu poate fi recunoscut). Problema e ca nu merge sa printez din cauza cartusului negru.

Raspuns
Trebuie sa fie ori o pana de contact intre cartus si carriage, ori carriage-ul defect. Trebuie vazut si eventual schimbat carriage-ul imprimantei.