Refill Cartuse Ricoh

Intrebare
Ne intereseaza daca se poate face refill la urmatorul model de imprimanta : RICOH Aficio SP C410DN
Cod cartus compatibil cu modelul nostru de imprimanta:
Cartus 145 888280 – Black (5k), Cartus 145 888282 – Magenta (5K), Cartus 145 888281 – Yellow (5k), Cartus 145 888283 – Cyan (5k)

Raspuns
Cartusele se pot reincarca, cu conditia schimbarii chip-ului.

Cartuse pentru Lexmark Impact S305

Intrebare
Doresc o informatie referitoare la cartuse pentru Lexmark Impact S305 Am umplut cartusele dar negru si galben nu mai pot fi citite. Apare un mesaj ca "imprimanta nu va imprima pana nu schimb cartusele de cerneala negru si galben".
Dupa cate am auzit, mai exista o posibilitate cu schimbarea cip-ului care se afla in partea superioara a cartusului. Aveti posibilitatea sa schimbati aceste cip-uri ?

Raspuns
Cartusele nu mai pot fi folosite deoarece ele au cipuri care transmit imprimantei ca nu mai exista cerneala in cartuse. Chiar daca ati reumplut cartusele, mesajul ramane.
Va recomandam pentru acest tip de imprimanta sa inlocuiti cu totul cartusele si eventual sa cumparati cartuse de mare capacitate, din seria XL. Nu recomandam reincarcarea acestor cartuse.

Eroare de cartuse sau de printhead la imprimanta HP?

Intrebare
Am spalat capul de imprimare fara cartuse sub jet de apa. Este vorba de multifunctionala HP B110a si acum imi da eroare: "Eroare sistem cerneala. 0xc19a0020. Opriti si reporniti imprimanta." Presupun ca trebuie sa schimb capul de printare sau cartusele imprimantei. Aveti solutii pentru problema?

Raspuns
Dupa ce ati scos cartusele si ati spalat printheadul imprimantei l-ati uscat bine? Daca da, atunci nu ar fi trebuit sa fie probleme. Eroarea este intradevar de la printhead, nu de la cartuse si acesta trebuie schimbat. Puteti veni la noi sa la orice service HP.

Cum pot printa mai multe pagini cu acelasi cartus ?

Intrebare
Am o imprimanta laser HP 1022 si am constatat ca, cartusul se goleste destul de repede. Cum pot printa cat mai multe pagini cu acelasi cartus de toner ? Exista anumite conditii pentru hartie sau setari in imprimanta ?

Raspuns
Se pot printa mai multe pagini cu acelasi cartus laser sau inkjet, indiferent de marca, daca :
- folositi modul "draft" de tiparire al imprimantei.
- folositi hartie de calitate.
- folositi fonturi economice si nu folositi modul "bold" prea des.
- verificati periodic cartusul sa nu curga cerneala sau toner din el.

Cartus defect?

Intrebare
Am o imprimanta HP2200D care a prins hartia. Toate printurile ies acum cu o zona patata pe dreapta. Credeti ca este vorba de cartusul imprimantei care s-a defectat, sau imprimanta pateaza din cauze independente de cartus?

Raspuns
Este posibil sa fie o problema de la cartusul laser, dar este mai probabil sa se fi deteriorat fixing filmul, care se gaseste in fuserul imprimantei.

Imprimanta canon mp190 - ink absorber full

Intrebare
Va scriu in legatura cu o imprimanta canon mp 190 care arata urmatoarea eroare: E8 - ink absorber is full. Va puteti ocupa de inlocuirea componentei respective?

Raspuns
Imprimantele Canon Pixma au un "ink absorber" format din bureti speciali, unde se aduna cerneala care este in exces pe capul de printare al cartusului. In timp, acesta se umple si trebuie inlocuit, ca sa eliminam eroarea E8.

Eroare de fuser la HP Color LaserJet 3600n

Intrebare
Va contactez cu privire la o problema cu o imprimanta HP Color LaserJet 3600n, pe display apare "50.9 fuser error". Imi puteti spune in ce consta aceasta problema, este cumva de la cartuse, cum se poate rezolva?

Raspuns
Eroarea este generata de cuptorul(fuserul) imprimantei, care la HP seria 3600 este foarte usor de inlocuit, deoarece seamana si se monteaza ca un cartus de imprimanta. Eroarea de cuptor poate fi generata si de pozitionarea sa gresita in imprimanta, deci incercati mai intai sa-l extrageti fara sa scoateti cartusele si apoi sa-l reinserati in imprimanta. Porniti apoi imprimanta si este posibil ca eroarea sa dispara. Daca nu, fuserul trebuie inlocuit.

SAMSUNG ML-2010D3 REFILL (reincarcare) CARTUS TONER NEGRU

Intrebare
Urmatorul produs : SAMSUNG ML-2010D3 REFILL (reincarcare) CARTUS TONER NEGRU poate fi folorit pt reincarcarea tonerului la imprimanta SAMSUNG ML-2010P ?

Raspuns
Da, este compatibil cu SAMSUNG ML-2010P