Sfaturi pentru alegerea unei imprimante inkjet - cartuse, calitate, cost

Alegerea unei imprimante inkjet nu este atat de usoara. Rafturile magazinelor, sau paginile magazinelor virtuale sunt pline cu diferite marci si tipuri de imprimante. Iata cateva sfaturi simple, care sa va ghideze alegerea imprimantei, in functie de cartuse, calitatea tiparirii si cost.
1. Cate pagini tipariti pe luna ? Daca volumul este mare (peste 1000), atunci recomandam folosirea unei imprimante care sa aiba capul de printare separat de cartuse, iar cartusele sa fie simple rezerve de cerneala, cate una pentru fiecare culoare. Marci recomandate : imprimante HP, Canon, Epson. 2. Doriti sa tipariti fotografii ? Atunci alegeti o imprimanta care sa aiba cartus foto, sau una care sa aiba cartuse separate pe fiecare culoare. Marci recomandate : imprimante HP, Canon, Epson, Lexmark.
3. Doriti costuri reduse ale tiparirii si posibilitatea reumplerii cartuselor de imprimanta ? Alegeti o imprimanta cu cartuse standard, cu cap de printare inclus, care sa poata fi reumplute periodic. Marci recomandate : imprimante HP, Canon, Lexmark.

Alte informatii si noutati puteti citi aici.