De ce sunt listate pe cartuse-imprimante.ro numai cartuse originale

Piata romaneasca de consumabile pentru imprimante a fost inundata in ultima vreme de cartuse compatibile ieftine si de calitate indoielnica. Din cauza crizei prelungite, multi utilizatori au decis sa incerce si acest tip de cartuse, pentru a-si reduce costurile.
Noi propunem un alt tip de strategie de reducere a costurilor de printare in cadrul companiilor: achizitia de cartuse originale si apoi oferirea de servicii de reincarcare ale acestora. Prin aceasta strategie se obtin mai multe avantaje:
- cartusul original este facut din componente de calitate deci poate fi reincarcat de mai multe ori.
- aveti garantia tiparirii in conditii de maxima calitate
- aveti garantia compatibilitatii cu echipamentul
- cartusul poate fi reincarcat de mai multe ori, fara a pierde prea mult calitatea tiparirii

Sa luam cazul unui cartus foarte utilizat, pentru imprimante HP: cartusul HP 12A (Q2612A). Sa facem o comparatie intre costurile care implica cumpararea unui cartus original, impreuna cu servicii de reincarcare, versus cumpararea de cartuse compatibile.
1. Cartusul original HP 12A costa 314 lei
2. Reincarcarea cartusului costa 45 lei
3. Un cartus compatibil costa aproximativ 80-85 lei
In cazul in care se cumpara un cartus original care se reincarca de apoi de 10 ori, costul va fi de 764 de lei. In cazul in care se cumpara 11 cartuse compatibile, costul va fi de peste 935 de lei. Deci se realizeaza o economie de peste 171 de lei, in conditiile in care se foloseste cartusul original in imprimanta.
Alte informatii si noutati puteti citi aici.