De ce sa cumparati cartuse si imprimante de la cartuse-imprimante.ro ?

Cartuse-imprimante.ro este unul din cele mai mari magazine online de cartuse si consumabile pentru imprimante si copiatoare din Romania.
Cu o arie de acoperire nationala si un portofoliu de peste 10.000 clienti, magazinul online cartuse-imprimante.ro este solutia optima si sigura pentru intreprinderile mici si mijlocii, cat si pentru persoanele fizice care doresc sa faca economie de timp si bani in aprovizionarea cu cartuse si consumabile pentru imprimante.
Gama de cartuse si consumabile comercializata cuprinde marcile :
Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica-Minolta, Kyocera-Mita, Lexmark, Oki, Panasonic, Philips, Samsung, Xerox.
Iata mai jos o parte din avantajele pe care le aveti, daca deveniti clientul nostru :

- avem un stoc permanent de peste 1000 de cartuse din cele mai uzuale branduri, cum ar fi HP, Canon, Lexmark, Samsung, Epson, Brother, Xerox, deci va putem onora rapid comanda.
- avem relatii stranse cu toate reprezentantele si importatorii de imprimante, cartuse si consumabile din Romania, deci putem aproviziona in timp util orice tip de produs.
- livram gratuit si rapid in Bucuresti pentru comenzi in valoare de peste 130 Lei. Comenzile din tara se livreaza prin curier rapid, la cele mai mici tarife de pe piata.
- spre deosebire de multe site-uri concurente, noi detinem un magazin retail in zona centrala a Bucurestiului, unde va puteti aproviziona personal cu imprimante, cartuse si tehnica de calcul.
- personalul nostru specializat va ofera asistenta in identificarea cartuselor, consumabilelor si imprimantelor de care aveti nevoie.
- avem un sistem de recompensare a clientilor fideli, prin programul bonus club.
- asiguram service si mentenanta pentru imprimante si copiatoare, deci va putem acorda asistenta in caz de probleme.
Va invitam sa deveniti clientul nostru si sa beneficiati de avantajele colaborarii cu noi.
Alte informatii si noutati puteti citi aici.